Moet je plassen?” vroeg ik

Moet je plassen?” vroeg ik

Posted by on jun 1, 2017 in Pee News |

De volgende ochtend ontwaakte ik, doordat Amanda me wakker kuste. “Goedemorgen, lieve Marina”, lispelde ze in mijn oor. Ik sloeg mijn armen om haar heen, drukte haar stevig tegen me aan en kuste haar hartstochtelijk terug. Wat was ze heerlijk warm en zacht! Terwijl ik de restanten van mijn slaap nog van me af schudde, voelde ik me alweer een beetje geil worden. Ik genoot van haar warme, zachte borsten, die zwaar tegen de mijne drukten. Ik voelde haar harde tepels in de tere huid van mijn eigen tieten priemen en ook mìjn tepels verstijfden onmiddellijk. Ondertussen dartelden onze tongen om elkaar heen in een passionele, hete, natte zoen. Ik klauwde mijn vingers in het zachte vlees van haar bips, terwijl ze met gespreide benen haar poesje op en neer bewoog over mijn bovenbeen. Ik voelde haar schaamhaar op mijn dijbeen kriebelen en de vochtige hitte van haar poesje op mijn tintelende huid.

Nadat we elkaar een hele poos hadden liggen knuffelen zei ik: “laten we eerst maar eens lekker gaan douchen.” Ik sprong uit bed, pakte haar hand en trok haar achter me aan naar de badkamer. Nadat we om beurten een plasje gepleegd hadden, stapten we samen onder de douche. Zorgvuldig wasten we elkaars haar, daarna zeepten we elkaar grondig in. Ik stond achter haar en omklemde haar stevig. Haar grote borsten glibberden door mijn handen, terwijl haar stijve tepels brutaal tussen mijn gespreide vingers door piepten. Ze stak haar kontje naar achteren en haar zachte billen schuurden over mijn dijen en mijn brandende poes. Ik kuste haar teder in haar nek en sabbelde aan haar oorlellletje. De vlinders in mijn buik roerden zich nu heviger dan ooit tevoren en ik drukte haar nog steviger tegen me aan. Ik was echt smoorverliefd!

Plotseling werd er hard op de badkamerdeur gebonkt. “Zeg, duurt het nog lang daarbinnen?” klonk het geërgerd. Het was één van mijn vriendinnen.”Ik sta hier Godverdomme al een half uur te wachten!” Ik had eigenlijk Amanda’s poesje nog willen scheren, maar nu draaide ik toch maar snel de kraan dicht en we droogden elkaar af. Ik wikkelde Amanda in een badlaken, pakte haar bij de hand en samen verlieten we de badkamer, ik gewoon in mijn blote kont. “Zo, heb je weer een jong kutje gescoord?” vroeg mijn vriendin op geringschattende toon toen we langs haar heen glipten. “Het jonge kutje heet Amanda”, siste ik boos in het voorbijgaan tegen haar. “Oh, aangenaam”, zei mijn vriendin ongeïnteresseerd, terwijl ze in de badkamer verdween. Mijn andere vriendin stak haar slaperige hoofd om de hoek van de slaapkamerdeur en grijnsde vals: “Kon je niks beters krijgen, Marina?” Ik wist niet wat ik hoorde! Een razende woede maakte zich van me meester, maar omwille van Amanda hield ik me in en wierp ik mijn vriendin slechts een vernietigende blik toe.
Er waren momenten, waarop ik me afvroeg, waarom we eigenlijk vriendinnen waren en dit was er zo een.

Weer terug in de slaapkamer zag ik tranen opwellen in Amanda’s ogen. “Maar meiske toch, daar hoef je toch niet om te huilen?”, suste ik. Schokschouderend stond Amanda voor me, terwijl de tranen over haar wangen biggelden. “Je trekt je toch niets aan van wat die trutten zeggen?” troostte ik haar. “Ze zijn natuurlijk gewoon jaloers, omdat ze zelf niemand aan de haak hebben kunnen slaan gisterenavond”, zei ik in een poging haar op te vrolijken. Haar gezicht klaarde een beetje op en haar lippen krulden zich tot een flauwe glimlach. Dapper lachte ze door haar tranen heen. Ik nam haar in mijn armen en kuste de tranen van haar wangen. Ze smaakten een beetje zilt. En ik werd helemaal week van verliefdheid…

Ik hield haar net zo lang in mijn armen en kuste haar teder, tot ze weer volledig bedaard was. “Wat gaan we vandaag doen?” vroeg ik opgewekt. “Jij mag het zeggen!” Ze dacht even na en antwoordde toen met een zacht stemmetje: “Een lange wandeling, alleen jij en ik met z’n tweetjes… en dan onderweg picknicken.” “Fantastisch idee!” riep ik. “Dan ga ik me snel even omkleden en wat te eten inpakken”, zei ze verrukt. Ze gaf me nog vlug een kus en snelde de deur uit.
Haar aanvankelijke terughoudendheid was omgeslagen in een ongebreideld enthousiasme en dat werkte aanstekelijk. Ik werd er vrolijk van. Nooit eerder had ik zo’n lief meisje ontmoet! Ik hoopte vurig, dat ik haar nooit kwijt zou raken…

Nauwelijks een half uurtje later ontmoetten we elkaar weer op het terras voor mijn huisje. Ik had net mijn tweede kop koffie naar binnen gewerkt en drukte mijn eerste sigaret van die dag uit in de asbak. “Roken is heel slecht voor je, hoor”, zei ze op bezorgde toon. Omdat ik wist, dat ze natuurlijk gelijk had, deed ik er maar het zwijgen toe.
Ze droeg een heel kort, lichtgrijs katoenen broekje, stevige wandelschoenen en een strak, blauw t-shirt, bedrukt met een afbeelding van Elmo uit Sesamstraat. Het shirtje spande om haar grote borsten, haar tepels tekenden zich duidelijk af in de dunne stof, ofschoon ze wel een beha droeg (ik zag de contouren van de bandjes op haar schouders). Het leek net, of Elmo met zijn handje naar één van haar tepels greep en dat vond ik wel grappig. Toen ik haar daarop wees, glimlachte ze verlegen. En ik smolt! Haar haren had ze in een paardenstaart bijeen gebonden met een elastiekje, waarop een plastic lieveheersbeestje bevestigd was. Ze zag eruit om op te eten!
Zelf had ik een kort spijkerrokje en een sexy, donkergroen topje aangetrokken. Mijn beha had ik maar uitgelaten. Even had ik nog met de gedachte gespeeld ook mijn slipje maar uit te laten, omdat ik vast van plan was het niet alleen bij wandelen te houden die dag. Maar dat durfde ik niet zo goed, dus daar had ik toch maar vanaf gezien. “Wat zie je er leuk uit!” zei ze met een lief, zacht stemmetje. “Anders jij wel, schatje!” lachte ik.
Ze toonde me de inhoud van haar rugzak. Ze had hem volgepropt met flesjes drinken, broodjes en fruit. Ze had zelfs aan een picknickkleed gedacht. “Wij komen de dag wel door”, glimlachte ik, terwijl ik haar in mijn armen nam en stevig knuffelde. Wat was ik gek op haar! Zó gek, dat het me zelfs een beetje beangstigde, maar desondanks voelde ik me het gelukkigste meisje op aarde!

We stopten een deel van de inhoud van haar rugzak in mijn schoudertas en toen gingen we op weg. Nadat we een poosje gelopen hadden, pakte ze aarzelend mijn hand en vanaf dat moment liepen we hand in hand verder door stille bossen en langs uitgestrekte heidevelden. Aanvankelijk kwamen we nog regelmatig andere wandelaars tegen. Dan sloeg ik mijn arm om haar heen en drukte haar stevig tegen me aan, zodat iedereen kon zien, dat we bij elkaar hoorden. Ik was zó vreselijk trots op mijn kleine, donkere meisje, dat wat mij betreft de hele wereld het mocht zien. Wanneer we hen dan passeerden, knikte ik hen vriendelijk toe, terwijl Amanda dan juist verlegen haar ogen neersloeg. “Je schaamt je toch zeker niet voor mij?” vroeg ik haar, enigszins verontrust. “Nee, nee, dat is het niet”, haastte ze zich te antwoorden. “Maar het voelt gewoon nog een beetje… vreemd”, voegde ze er lichtjes blozend aan toe. “Geeft niks, hoor, schatje!” lachte ik. “Dat went wel.” Maar eigenlijk zat het me toch niet helemaal lekker. Blijkbaar voelde ze dat aan, want alsof ze een soort proeve van bekwaamheid wilde afleggen, hield ze me even later staande en kuste ze me uitgebreid op de mond onder het oog van een ouder echtpaar, dat ons juist passeerde. Ze lachten ons vriendelijk toe. “Zie je wel?” glimlachte ik tegen haar.
Wat was ze toch lief!

Naarmate we verder liepen, kwamen we steeds minder mensen tegen. Tot we op het laatst niemand meer zagen. Amanda voelde zich nu duidelijk beter op haar gemak. Af en toe stopten we even om elkaar innig te omhelzen en hartstochtelijk te zoenen. Iedere keer dat zij haar lippen op de mijne drukte (of andersom natuurlijk), begon het te kriebelen in mijn onderbuik, dreigden mijn knieën het te begeven en plakte mijn slipje in mijn kruis. Nooit eerder was ik zó verliefd geweest als nu!
Ik was altijd een stoere, zelfverzekerde meid geweest, die iedereen om haar vinger wond, maar nu was ik als was in de handen van dit kleine, donkere snoesje!

Op een gegeven moment greep Amanda met haar hand in haar kruis en perste ze haar bovenbenen tegen elkaar. “Moet je plassen?” vroeg ik. Met samengeknepen ogen knikte ze bedeesd van ja. Ik keek even om me heen, er was geen levende ziel te bekennen. Ik zei: “Er is verder niemand, dus plas hier maar gewoon.” Ze stond een beetje te dralen en schichtig om zich heen te kijken, voordat ze aan de sluiting van haar korte broekje begon te wriemelen. Aarzelend trok ze het broekje, samen met haar slipje, naar beneden. Ze hurkte aan de rand van het glooiende pad en vertrok haar gezicht in een grimas, omdat ze even moest persen, voordat haar plas op gang kwam. Een smal stroompje liep tussen haar voeten door naar het midden van het pad, waar het een klein plasje vormde, voordat het in de droge grond wegzakte. Er bleef slechts een donkere plek over in het lichte zand. Ik stond gebiologeerd toe te kijken en greep onwillekeurig even met mijn hand onder mijn rokje. Amanda zag dit en vroeg met blosje op haar wangen: “Wat is er? Word je er geil van, Marina?” “Ja, een beetje wel”, moest ik schoorvoetend toegeven. Ik diepte een zakdoekje op uit mijn schoudertas en reikte het haar aan, zodat ze haar spleetje kon afvegen.
Ik was er niet ‘een beetje’, maar vréselijk geil van geworden en ik besloot om te gaan zien naar een stil plekje, waar we konden picknicken en wellicht ook iets anders konden doen.


Toen we een bordje passeerden ‘Verboden zich buiten de paden te begeven’, stelde ik voor, om het pad te verlaten en verder te lopen over de heide. Amanda keek me met grote ogen aan en zei: “Maar dat mag toch helemaal niet?” “Er mag zoveel niet”, lachte ik en stapte van het pad af. Amanda stond een beetje vertwijfeld om zich heen te kijken. Toen ik enkele meters van haar verwijderd was, draaide ik me naar haar om, stak mijn hand uit en riep: “Kom je nog?” Haar verlangen naar mij was blijkbaar groter dan haar plichtsbesef, want ze snelde naar me toe en greep mijn hand. Terwijl ze mijn hand stevig omklemd hield, liepen we verder. “Je moet wel uitkijken waar je loopt, want er zitten hier adders”, zei ik met een stalen gezicht. Hevig geschrokken bleef ze als aan de grond genageld staan, greep meteen naar haar blote benen en gilde: “Hè, Gatverdamme!” Vanwege haar heftige reactie kreeg ik meteen een beetje spijt van mijn grapje. Met beide handen krabde ze aan haar kuiten. “Dankzij jou heb ik nu jeuk aan mijn benen”, mopperde ze. “Ik heb heel ergens anders jeuk”, antwoordde ik naar waarheid…
God, wat geilde ik op haar!

Verspreid over het uitgestrekte heidegebied, stonden kleine groepjes bomen en struiken. Ik was er zeker van, dat we in één daarvan wel een geschikt plekje zouden vinden om te picknicken (en wat anders te doen). We koersten af op een groepje jonge dennenboompjes en dichte struiken. Daartussen bleek zich een kleine open plek te bevinden, begroeid met hoog gras. Het was een flink eind van het pad en ik besloot, dat dit een ideaal plekje was om ongestoord te kunnen ‘picknicken’.
Ik spreidde het kleed uit over het droge gras en plofte neer. Amanda stond met haar rug naar me toe over de struiken heen de omgeving af te turen, om te zien of er toch niet toevallig mensen in de buurt waren. Ik wist, dat ze geen mens zou zien. De dunne stof van haar korte broekje spande om haar billen en die aanblik wond me onnoemelijk op! Ik had me al de hele dag lopen opgeilen aan haar en brandde nu haast van verlangen. Ze kwam naast me zitten en opende haar rugzak. “Ik heb trek gekregen. Jij ook?” vroeg ze. “Jawel…”, antwoordde ik. “In jou!”
Als een wild roofdier stortte ik me hevig grommend op haar: “Grrrrrrrr… Ik vreet je op! Grrrrrrr…” Mijn handen graaiden wild naar haar borsten en in haar kruis, terwijl ik speels in haar nek beet. Ik hijgde zwaar in haar oor: “Raaaawwrrr… Je bent van mij en ik lust je rauw!” Ik probeerde mijn vingers in haar broekje te wurmen (wat trouwens niet lukte). Hevig spartelend en luid giechelend lag ze onder me. Ze slaakte hoge, luide gilletjes, steeds wanneer ik in haar billen, borsten of mollige buik kneep.
En ik smolt van verliefdheid!

Onze stoeipartij eindigde onvermijdelijk in een innige omhelzing en een lange, hete, geile tongzoen! Terwijl onze tongen wellustig om elkaar heen kronkelden, baanden onze vingers zich een weg naar elkaars warme, zachte natheid. Zonder mijn mond los te maken van de hare, frunnikte ik aan de sluiting van haar broekje. Ik was zó geil, dat ik nauwelijks controle had over de bewegingen van mijn vingers en ongeduldig en wild aan haar broekje rukte. Met meer geluk dan wijsheid, lukte het me om de knoop open te krijgen. In één wilde beweging trok ik de rits van haar gulp naar beneden en toen kon ik eindelijk mijn hand in haar broekje wurmen. Ondertussen hijgden we zwaar in elkaars mondholte. Ik voelde haar warme adem op mijn lippen en in mijn mond. Het maakte me haast gek van geilheid! Mijn vingers gleden in haar slipje en graaiden wild en onbeheerst in haar drijfnatte, hete poesje.
Amanda had het makkelijker, want zij hoefde slechts haar hand onder mijn rokje te steken, om bij mijn kutje te kunnen. Met een kracht die ik niet van haar vermoed had, rukte ze in één ruwe beweging mijn slipje omlaag. Ik hoorde het inscheuren, maar daar kon ik me op dat moment helemaal niet druk om maken. Onstuimig klauwde ze haar vingers in mijn poes. Twee vingers gleden bij me naar binnen, terwijl haar duim keihard op mijn klit drukte. Onbeheerst, met wilde, knijpende bewegingen, kneedde ze mijn kut. Het deed pijn, maar het was tegelijkertijd zo Godsgruwelijk lekker!
Ondertussen sjorde ik haar broekje een stukje naar beneden, zodat ik beter toegang had tot haar gleufje. Mijn middelvinger gleed naar binnen en masseerde haar G-plekje hard en snel, tot ze het uitgilde van puur genot! Ze liet haar vrije hand onder mijn hemdje glijden, waar ze mijn tieten haast fijn kneep! Ze klauwde haar vingertoppen in mijn tepels, terwijl ze met haar andere hand mijn kut zowat tot moes kneep! Ik hield het niet langer en schreeuwde het uit! En toen kwam het: De bevrijdende ontlading van een allesoverweldigend orgasme! Amanda kwam met een rauwe kreet vrijwel gelijktijdig klaar.
Voldaan zakten we over elkaar heen. Nog wat nahijgend zei ik: “Goh, Amanda, ik had niet gedacht, dat jij zó wild kon zijn.” Verschrikt keek ze me aan en zei: “Ik heb je toch geen pijn gedaan, Marina?” Haar vraag ontwijkend fluisterde ik in haar oor: “Het was zálig, lieverd!” Mijn tepels tintelden en mijn schaamlippen schrijnden, maar ik was nog nooit zó lekker klaargekomen!

Na deze wilde, onstuimige vrijpartij aten we een paar broodjes en wat fruit en dronken we om beurten uit hetzelfde flesje frisdrank. We voerden elkaar partjes mandarijn, waarbij ik steeds haar ranke vingers zo diep mogelijk in mijn mond zoog en ze daarna verlekkerd aflikte. Ondertussen schoof ik haar korte broekje en haar slipje nog wat verder naar beneden, totdat ik beide (met enige moeite) over haar schoenen heen uit kon doen. Amanda onderging dit zenuwachtig giechelend. “Stel je voor, dat er iemand langs komt”, piepte ze benauwd. “Wees maar niet bang, liefje. Er komt hier echt niemand langs”, stelde ik haar gerust. Ik trok mijn eigen (gehavende) slipje verder naar beneden en schopte het uit. “Oh, wat erg! Je broekje is helemaal stuk”, zei Amanda op verontruste toon. “Dat maakt niets uit, lieverd”, glimlachte ik. “Ja, maar ìk heb het gedaan. Wil je straks het mijne aan?” probeerde ze nog. “Maak je nou maar niet druk om dat broekje!” reageerde ik lichtelijk geïrriteerd. “Wat kan mij dat kutbroekje nou schelen?!”
Ik schrok van mijn eigen reactie. Ze was zó lief en bezorgd. Ik wilde haar helemaal niet afsnauwen. Waarom deed ik het dan toch? Amanda zat een beetje beteuterd met trillende onderlip voor zich uit te kijken. Ik nam haar hoofd in mijn handen, keek haar recht in de ogen en zei: “Het spijt me, schatje. Je bent het allerliefste meisje van de hele wereld… en ìk ben een lompe trien!” Aldus wist ik toch weer een glimlach op haar gezicht te toveren en we kusten elkaar… Nat en hartstochtelijk!

In een innige omhelzing zaten we samen, met ontblote onderlijven, op het kleed. Mijn rokje was tot om mijn middel omhoog geschoven en ik genoot van het warme zomerbriesje, dat tussen mijn benen door woei en zachtjes mijn schaamlippen streelde. Ik dronk het laatste slokje frisdrank uit het flesje en zei toen met een schalkse glimlach: “Ik heb nog steeds dorst.”
Vóór Amanda door had, wat er gebeurde, had ik haar al achterover op het kleed geworpen. Ik spreidde haar benen en stortte me op haar poesje. Eerst hapte ik speels in haar venusheuvel, waarbij ik haar bosje schaamhaar volledig in mijn mond probeerde te nemen. Het kriebelde heerlijk op mijn tong. Het smaakte licht bitter en een beetje scherp misschien, maar absoluut verrukkelijk. Luid snuivend door mijn neusgaten, snoof ik de zinnelijke, muskusachtige geur van haar poesje op. Ik likte met het puntje van mijn tong aan haar kittelaartje. Het ontlokte haar een gilletje van genot en een schok ging door haar lichaam. Toen ik mijn tong liet rondcirkelen om haar klitje, begon ze hevig met haar onderlijf te kronkelen. Zó hevig, dat ik moeite had mijn mond op haar clitoris te houden. Vervolgens zoog ik op haar schaamlippen en stak ik mijn tong zo ver mogelijk bij haar naar binnen. Gulzig dronk ik haar liefdesvocht. Ik kon me niet voorstellen, dat er ook maar iets ter wereld was, dat beter smaakte dan haar kristalheldere kutgeil! Ik liet ook nog twee vingers in haar gleufje naar binnen glijden, terwijl ik met mijn tong haar kittelaartje en schaamlippen bleef bewerken. Ze schokte nu nòg heviger met haar bips op en neer en kreunde luid en onbeheerst. Ik wist, dat ze nu bijna zo ver was…
Met trillende benen en hevig schokkend onderlichaam kwam ze klaar!

Tussen haar natrillende benen door kroop ik omhoog over haar buik en vleide mijn gezicht tegen haar zachte borsten. Amanda sloeg haar benen om me heen en nam aldus mijn billen in een stevige houdgreep met haar slanke dijen. Haar profielzolen lieten waarschijnlijk duidelijke afdrukken achter in mijn kont. Tegelijkertijd streelde ze met beide handen onophoudelijk mijn haar. Ze verzuchtte: “Ooohh… Het was zó fijn, Marina!”
Ondertussen maakte ik me toch een beetje zorgen. Aanleiding was mijn eerdere uitval tegen haar. Onwillekeurig vroeg ik me af, of we toch niet te zeer van elkaar versc***den. Zij, een gevoelig, braaf en plichtsgetrouw meiske en ik, een stoere, wilde meid, die alles deed wat God verboden had. Zou dat op den duur wel goed blijven gaan? Was Amanda niet gewoon veel te lief voor een meid als ik? Pasten we wel echt bij elkaar? Mijn liefde voor haar was groot genoeg, daar twijfelde ik niet aan. Maar was dat andersom ook het geval…?

Even later zat ze met gespreide benen op mijn buik, terwijl ik achterover geleund op het kleed lag. Het vocht uit haar poesje liet een donkere vlek achter in mijn topje. “Oh, ik maak je helemaal vies”, zei ze bezorgd. “Dat geeft niks, meis. Dat droogt wel”, antwoordde ik, terwijl ik mijn handen onder haar t-shirtje liet glijden. Ik schoof haar beha omhoog en kneedde wild haar borsten. Elmo danste vrolijk op en neer. Maar terwijl haar harde tepels door zijn felrode lijfje heen priemden, bekroop me een enorme angst…